nieuwjaarstoernooi

Sander Bouwmeester en Oscar van Wezel hebben voor de zesde keer het Nieuwjaars Dubbeltoernooi gewonnen dat Sieben Squashpark voor de 24ste keer organiseerde. Ze versloegen in de finale het gelegenheidskoppel Mark de Wit & Stephane Serra.

,,We gaan net zolang door totdat we de finale niet meer halen’’, aldus Oscar van Wezel uit Eersel. Met zijn Roosendaalse maatje Bouwmeester heeft hij een ongekend stempel gedrukt op de traditionele opening van het nieuwe squashjaar in Roosendaal.

Hoewel beiden de veertig gepasseerd zit er nog geen sleet op het koningskoppel. Integendeel. Gedurende het hele toernooi verspeelden ze slechts één game aan hun tegenstanders. Dat betrof Sander Koomen uit Wouw en Christophe Keteleer uit De Haag, die later op de derde plek eindigden.

FOTO: Eigenaresse Rianne Sieben huldigde de podiumkoppels met allerlei producten waarin het woordje ‘dubbel’ letterlijk is toegepast. Rechts de kleurrijk uitgedoste winnaars Van Wezel/Bouwmeester. Serra en De Wit waren niet minder blij met hun tweede plek, waarmee de typerend goede sfeer van dit evenement goed is weergegeven.

sieben

0comments

06 sep, 2016

Geen categorie,  Squash

Comments