Avondtoernooi vrijdag 22 mei

Rob Janssens uit Bergen op Zoom mag zich beste competitiespeler 2014-2015 van Sieben Squashpark noemen. Hij won het afsluitend toernooi, door in een prachtige finale niemand minder dan clubtrainer Patrick van den Heijkant te verslaan.

Met het afsluitend competitietoernooi – het eerste dat in de avonduren is gehouden – hoopt Sieben Squashpark een nieuwe traditie te zijn gestart. Zowel spelers uit de eigen bedrijvencompetitie als de verder gevorderden van de bondscompetitieteams, kwamen daarbij in actie.

Het grote krachtverschil werd door de lager gerankte spelers als zeer positief en leerzaam ervaren, reden voor Sieben om het niet bij deze ene editie te laten.

Dat Patrick en Rob de finale speelden was niet zo verrassend. Beiden komen uit voor het eerste team dat nationaal eerste divisie speelt. Knap was nog wel de inbreng van Mark de Wit, die met Sieben 3 twee klassen lager uitkomt, maar het zijn hogere collega’s nog knap lastig maakte.

Het toernooi werd feestelijk afgesloten met een borrel en een hapje van de barbecue, waarbij de enige blessure van de avond zich voor deed. Zanger Pieke Janssen raakte na een paar nummers zijn stem kwijt. Hoewel het toen al tegen middernacht liep, bleek Sophie Mol bereid de squashers te komen vermaken.