Om alle gasten optimaal te kunnen bedienen gelden er enkele huisregels.

RESERVEREN:

Reserveren is verplicht en kan 1 week vooruit; afmelden zonder consequenties tot 12.00 uur op de speeldag

ABONNEMENTEN:

zijn strikt persoonlijk, niet overdraagbaar, kunnen niet tijdelijk stopgezet worden en worden niet gecompenseerd bij blessures (zie bonusregeling)

OPENINGSTIJDEN:

maandag t/m vrijdag 18.00 – 24.00 u
zaterdag 10.00 – 16.00 u
zondag 10.00 – 13.00 u

Als er geen enkele reservering is, kan het centrum gesloten zijn.

Voor bijzondere activiteiten, festiviteiten en evenementen zijn afwijkende openingstijden mogelijk.

VOOR U NAAR DE CLUB KOMT:
– Indien u last heeft van klachten; koorts, griep en/ of verkoudheid, blijf thuis. Zo voorkomt u dat u mede squashliefhebbers aansteekt.
– Neem uw squashmateriaal mee naar de club. Trek squashschoenen pas aan in de club! Zo loopt u niet buiten met uw binnensportschoenen.

BIJ AANKOMST:
– Meld u altijd bij de receptie. U hoort daar welke baan voor u gereserveerd of vrij is en of uw abonnement nog geldig is.
– Wij vragen u bij binnenkomst de handen te desinfecteren. Dit is verplicht voordat u de kleedkamer en/of squashbaan betreedt.

OP/BIJ DE BAAN:
– Speel op schone, niet afgevende schoenen (loop er niet mee buiten!).
– De glaswanden zijn bedoeld om naar het spel te kijken, niet om bezwete lichaamsdelen aan af te vegen.
– Het nuttigen van eigen dranken/etenswaren is niet toegestaan, u bent in een horecaruimte. Mocht u iets bij hebben laat dat s.v.p. in de kleedkamer of in uw sporttas achter. Het café is ingericht op de 1,5 meter afstand maatregel, wij verzoeken u deze maatregel te respecteren buiten de squashbaan.
– Maximaal 2 personen per squashbaan. Dubbelen is helaas (nog) niet toegestaan. Kom zoveel mogelijk met dezelfde squashpartner.

RESERVEREN VAN BANEN DOOR KAARTHOUDERS:
– Iedereen mag (ook niet-kaarthouders) één week vooruit banen reserveren.
DE PIEKUREN:  MAANDAG t/m VRIJDAG van 19.00 tot 22.00 uur
– Kaarthouders mogen elke week voor twee verschillende dagen één baanperiode van 45 min. in de piek vastleggen. Wilt u meer perioden op één avond spelen dan mag slechts één periode in de piek vallen. U mag uiteraard wel onbeperkt doorspelen op vrije banen.
Boekingen van kaarthouders voor twee ‘piekperioden’ worden wel opgenomen, maar één periode geldt als een optie. Deze vervalt zodra alle andere banen volgeboekt zijn en zich nieuwe gegadigden voor die periode melden (de laatst binnengekomen optie vervalt als eerste). Indien u reserveertegoed in de piek is opgebruikt, worden extra speeldagen ook als opties aangemerkt.
Elke reservering wordt alle spelers die uiteindelijk op de geboekte baan staan aangerekend.

ONGELIMITEERD zijn reserveringen voor dezelfde dag / avond en voor tijden buiten de piek.

AFMELDEN van een reservering mag tot 12.00 uur op de speeldag. Blijft een baan in een volgeboekte periode door te late afmelding onbezet, dan kan u (ook kaarthouders!) de huur in rekening worden gebracht.
Meld u altijd af wanneer u verhinderd bent. Het squashpark legt wachtlijsten aan, zodat ook te late afmeldingen vaak zonder gevolgen kunnen worden opgevangen!