23ste Pinkster Boule

Cor Hartmans wint 23ste Pinkster Boule

Cor Hartmans van de jeu de boules afdeling van THOR heeft de 23ste editie van Pinkster Boule op zijn naam geschreven. Hij was daarmee alle cracks van onder meer ERPV De Bommequet te slim af.

Het traditionele jeu de boulestoernooi van Sieben Recreatie had de omstandigheden niet mee deze keer. De weergoden waren niet bepaald in zomerstemming en bovendien werd de toegangsweg van De Stok volledig geblokkeerd door winkelpubliek dat van heinde en verre kwam om het uitgebreide Rosada te bezoeken.

Het mocht de pret allemaal niet drukken. Onder bezielende leiding van hoofdscheidsrechter en zelf tweevoudig kampioene Liesbet Vissers werden de ballen geplaatst en getireerd dat het een lieve lust was. Gestrand koopjespubliek nam de gelegenheid te baat om een en ander te aanschouwen onder het genot van een ‘Belz’ biertje.

Cor Hartmans haalde de eindronde samen met Marcel van Rijt, Pierre Sandberg en regerend kampioen Roel Elgersma. Marcel van Rijt had de beste uitgangspositie met een puntensaldo van +20,  maar Cor wist die achterstand door te winnen helemaal goed te maken. Marcel werd naar de tweede plek verwezen, Pierre werd derde en Roel moest genoegen nemen met de vierde plek.

FOTO: Winnaar Cor Hartmans ondergaat de huldigingsprocedure als een waar formule 1 kampioen.

 

 

sieben

0comments

06 mei, 2016

Party & events

Comments